Käristyshodari

Härkiskäristystä, juureksia ja puolukkasalsaa. Tässä kokonaiseksi ateriaksi sopivassa hodarissa maistuvat suomalaiset maut.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Arviosi

Härkiskäristystä, juureksia ja puolukkasalsaa. Tässä kokonaiseksi ateriaksi sopivassa hodarissa maistuvat suomalaiset maut.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Ainesosat

    • 4 Vaasan hodarisämpylää
    • 1 kg juureksia, esim. lanttu, palsternakka, porkkana
    • 2 rkl öljyä
    • 2 rkl hunajaa
    • 1 rkl vahvaa sinappia
    • Suolaa
    • Mustapippuria
    • 1 sipuli
    • 2 rkl margariinia tai voita
    • 1 pkt (250 g) Härkistä
    • 1/2 tl maustepippuri
    • Vettä
    • Herneenversoja

    Puolukkasalsaa

    • 200 g (pakaste) puolukoita
    • 1 pieni punasipuli hienonnettuna
    • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1 chili hienonnettuna
    • 3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 1 tl sokeria
    • 1/2 tl suolaa
    Ohje