Havaiji-hodarit

Aloha! Näissä Havaijilaisissa-hodareissa possun ja ananaksen makuliitto vie ajatukset laiskasti loiskiviin aaltoihin ja kaukaa kiirivään ukulelen sointiin.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Arviosi

Aloha! Näissä Havaijilaisissa-hodareissa possun ja ananaksen makuliitto vie ajatukset laiskasti loiskiviin aaltoihin ja kaukaa kiirivään ukulelen sointiin.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Ainesosat

    • 1 pussi Vaasan hodarisämpylöitä
    • 6 ohutta ja maukasta makkaraa (esim. salsicciaa)
    • 6 pekonisiivua
    • 3 rkl majoneesia
    • 2 tl chilitahnaa (esim. gochujang)

    Ananassalsa

    • 1/2 kypsä ananas
    • 1 pieni punasipuli
    • 1 suippopaprika
    • 1 jalopeno tai vihreä chili
    • 3 rkl limettimehua
    • 1 dl hienonnettua korianteria

    Parsakaalisalaatti

    • 1 parsakaali
    • 1 valkosipulinkynsi
    • 1/2 pieni punasipuli
    • 2 tl sitruunamehua
    • 3/4 dl kuivattuja karpaloita
    • 3/4 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
    • Sormisuolaa
    • Mustapippuria rouheena

    Kastike

    • 3 rkl majoneesia
    • 1 rkl turkkilaista jogurttia
    • 1 tl dijon sinappia
    • 1 tl vaahterasiirappia
    Ohje
    Parsakaalisalaatti