Argentiinalainen chorizohodari

Tämä makuja uhkuva argentiinalainen hodari kätkee sisäänsä tulista chorizomakkaraa, yrttistä chimichurrikastiketta ja raikasta salsaa.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Arviosi

Tämä makuja uhkuva argentiinalainen hodari kätkee sisäänsä tulista chorizomakkaraa, yrttistä chimichurrikastiketta ja raikasta salsaa.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Ainesosat

    • 1 pss Vaasan hodarisämpylöitä, esim. Soft Dog
    • 6 chorizomakkaraa
    • 3 rkl valkosipulimajoneesia

    Tomaatti-paprikasalsa

    • 1/2 punasipuli
    • 1/2 suolaa
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 2 tomaattia
    • 1 suippopaprika
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

    Chimichurrikastike

    • 2 valkosipulinkynttä
    • 1 vihreä chili
    • 1 ruukku lehtipersiljaa
    • 1/2 ruukkua oreganoa
    • 1 rkl punaviinietikkaa
    • 2 rkl pikkukapriksia
    • noin 1,5 dl oliiviöljyä
    Ohje