Tuorehernekeitto & rapeat ruistikut
Pakasteherneistä, mintusta ja limetistä syntyy vartissa raikas hernekeitto. Keiton pinnalle paistetaan viipale ilmakuivattua kinkkua. Dippaile keittoon uunissa rapeutettuja ja valkosipuliöljyllä maustettuja Vaasan Ruispalat -tikkuja!
Reseptillä valmistat 4 annosta.
Vinkki! Kasvisruokailija voi korvata kinkun aurinkokuivatuilla tomaateilla!
Pakasteherneistä, mintusta ja limetistä syntyy vartissa raikas hernekeitto. Keiton pinnalle paistetaan viipale ilmakuivattua kinkkua. Dippaile keittoon uunissa rapeutettuja ja valkosipuliöljyllä maustettuja Vaasan Ruispalat -tikkuja!
Reseptillä valmistat 4 annosta.
Vinkki! Kasvisruokailija voi korvata kinkun aurinkokuivatuilla tomaateilla!