Ainesosat 1 pss Vaasan Ruissipsejä 6 kpl jalopenoviipaletta 3 rkl GoGreen Luomumaissi 200 g ranskankermaa ½ tl suolaa ½ limen mehu 200 g chorizoa viipaloituna 2mm viipaleiksi tuoretta kirveliä koristeeksi Ohje: Laita jalapenot ja maissi yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna tasaiseksi. Voit hienontaa myös veitsellä. Vatkaa ranskankerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jalapenomaissisekoitus. Mausta suolalla ja limemehulla. Anna maustua jääkaapissa. Levitä chorizot kylmälle pannulle ja lämmitä pannu keskilämmölle. Käännä chorizot, kun niistä alkaa sulaa pannulle rasvaa. Paista vielä noin minuutti. Kokoa Ruissipsien päälle tahnaa sekä neljään osaan leikattu chorizoviipale. Koristele tuoreella kirvelillä. Vinkki: Jos kermaa jää, tee siitä kuumalla lusikalla munanmuotoisia palloja juuressosekeiton keskelle, saat lisää makuja ja näköä.