Ainesosat 1 pss Vaasan Ruissipsejä0,5 dl rypsiöljyä1 tl seesamiöljyä2 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna2 cm pala inkivääriä hienonnettuna½ tl chilihiutaleita tai -jauhetta1 dl GoGreen Mustapapuja3 rkl riisiviiniä tai valkoviiniä3 rkl vahvaa kanalientä2 rkl soijakastiketta1 tl suolaa1 tl ruokosokeria Ohje: Kuumenna öljyt ja lisää valkosipuli, inkivääri ja chili. Kuullota noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon valutetut mustapavut. Kuullota noin 30 sekuntia ja lisää viini. Kiehauta ja anna viinin haihtua. Lisää kanaliemi ja soija. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Mausta suolalla ja sokerilla. Laita massa yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna noin kolme minuuttia täydellä teholla. Tarkista maku ja laita massa pursotinpussiin. Katso punasipuli-korianterisalaatin ohje täältä: www.vaasan.fi/reseptit/punasipuli-korianterisalaatti/ Levitä Ruissipsit arjoiluvadille ja pursota päälle mustapaputahnaa. Nosta päälle vielä salaattia ja koristele annos korianterin lehdillä. Vinkki: Jos tahnaa jää, laita tahnaa ja viipale Taleggio-juustoatoastin täytteeksi ja paahda voileipägrillillä.