Ruispala mascarponella ja paahdetuilla viinirypäleillä

Sitkeä Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -viipale paksulla mascarponekerroksella ja paahdetuilla viinirypäleillä on aamupalapöydän créme de la créme -annos. Reseptin on tehnyt: Say it with a cake!

Arviosi

Sitkeä Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -viipale paksulla mascarponekerroksella ja paahdetuilla viinirypäleillä on aamupalapöydän créme de la créme -annos. Reseptin on tehnyt: Say it with a cake!

Ainesosat

    • 1 pkt Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua
    • 250 g viinirypäleitä
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • Suolaa ja mustapippuria
    • 100 g mascarponea
    • 1/2 sitruunan kuori raastettuna
    • Tuoretta timjamia
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    Ohje