Parsakaali-porokeitto ja piparjuuri-ruiskolmioita

Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.
Vaasan Ruispalat Ohut Herkku 6kpl_200198_package

Vaasan Ruispalat Ohut Herkku

Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.

Ainesosat

  • 600 g parsakaalia
  • 1 (150 g) iso jauhoinen peruna
  • 80 g kylmäsavuporopaistiviipaleita
  • 1 l kasvislientä
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1/2 dl hienonnettua kirveliä
  • Suolaa

Piparjuuri-ruiskolmiot:

Ohje
Piparjuuri-ruiskolmiot