Parsakaali-porokeitto ja piparjuuri-ruiskolmioita

Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.
Nopeasti valmistuva parsakaalikeitto viimeistellään suolaisella kylmäsavustetulla porolla. Lempeän makuisen keiton pariksi sopivat terävän tulisella piparjuuritahnalla sipaistut ruiskolmiot.

Ainesosat

  • 600 g parsakaalia
  • 1 (150 g) iso jauhoinen peruna
  • 80 g kylmäsavuporopaistiviipaleita
  • 1 l kasvislientä
  • 200 g sulatejuustoa
  • 1/2 dl hienonnettua kirveliä
  • Suolaa

Piparjuuri-ruiskolmiot:

Ohje
Piparjuuri-ruiskolmiot