Ainesosat 4 palaa Vaasan Koulunäkkiä 16 jättikatkarapua pyrstöineen wasabitahnaa majoneesia Kurkkuvene-sushi 2 kurkkua 4 palaa Vaasan Koulunäkkiä wasabia Koristeeksi: merilevää Ohje: Jättikatkarapu-sushi: Leikkaa näkkileipä neljään osaan terävällä veitsellä. Sekoita wasabitahna ja majoneesi keskenään. Pyyhkäise pinta wasabimajoneesilla ja nosta jättikatkarapu näkkileivän päälle. Kurkkuvene-sushi: Leikkaa näkkärit n. 1,5 cm paksuiksi pitkulaisiksi siivuiksi. Leikkaa kurkku n. 2-3 cm paloiksi. Leikkaa palat kahtia pituussuunnassa ja kaiverra kostea sisus pois. Sivele pitkulaisen näkkileipäpalan alaosa wasabilla ja nosta se kurkun kuoppaan. Leikkaa merilevästä pituussuunnassa nauhoja, ja kierrä ne kurkun ympärille koristeeksi.