Moderni voileipäkakku

Happy Birthday to me. Kääräise rullalle paahtiskääretorttu eli voileipäkakku. Tätä katkarapuvoileipäkakkua ei sukulaisten kanssa jaeta.

Valmistusaika: 4 t 30 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Happy Birthday to me. Kääräise rullalle paahtiskääretorttu eli voileipäkakku. Tätä katkarapuvoileipäkakkua ei sukulaisten kanssa jaeta.

Valmistusaika: 4 t 30 min

Ainesosat

  • 16 vipaletta Vaasan Isopaahto-paahtoleipää
  • Kostutukseen: 1,5 dl maitoa tai kasvislientä

Täyte

  • 400 g Katkarapu -tuorejuustoa
  • 200 g hienonnettua kylmäsavulohta

Koristeluun

  • 300-400g maustamatonta tai Katkarapu -tuorejuustoa
  • n. 10 jättikatkaravunpyrstöä
  • Tilliä, herneenversoja
  • Muutama kierros valko- ja mustapippuria myllystä
Ohje