Moderni voileipäkakku

Happy Birthday to me. Kääräise rullalle paahtiskääretorttu eli voileipäkakku. Tätä katkarapuvoileipäkakkua ei sukulaisten kanssa jaeta.

Valmistusaika: 4 t 30 min

Arviosi

Happy Birthday to me. Kääräise rullalle paahtiskääretorttu eli voileipäkakku. Tätä katkarapuvoileipäkakkua ei sukulaisten kanssa jaeta.

Valmistusaika: 4 t 30 min

Ainesosat

    • 16 vipaletta Vaasan Isopaahto-paahtoleipää
    • Kostutukseen: 1,5 dl maitoa tai kasvislientä

    Täyte

    • 400 g Katkarapu -tuorejuustoa
    • 200 g hienonnettua kylmäsavulohta

    Koristeluun

    • 300-400g maustamatonta tai Katkarapu -tuorejuustoa
    • n. 10 jättikatkaravunpyrstöä
    • Tilliä, herneenversoja
    • Muutama kierros valko- ja mustapippuria myllystä
    Ohje