Cocktailpiirakat makeilla ja suolaisilla täytteillä

Suolaiset ja makeat cocktailpiirakat samasta pussista – tuunaa iloisesti yllättävän helpot tarjoilut Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoista. Paista Vaasan Kotiuunin Rukiiset Cocktailpiirakat pakkauksen ohjeen mukaan ja tuunaa puolet pussista makeiksi leivoksiksi ja puolet suolaisiksi tarjottaviksi.

Valmistusaika

Annosmäärä

Suolaiset ja makeat cocktailpiirakat samasta pussista – tuunaa iloisesti yllättävän helpot tarjoilut Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoista. Paista Vaasan Kotiuunin Rukiiset Cocktailpiirakat pakkauksen ohjeen mukaan ja tuunaa puolet pussista makeiksi leivoksiksi ja puolet suolaisiksi tarjottaviksi.

Ainesosat

Wasabi-kalatahnalla täytetyt cocktailpiirakat

  • 1 prk kalasäilykettä, 200 g ranskankermaa, 1 tl wasabia, 1 rkl sitruunamehua, ½ dl tuoretta hienonnettua tilliä, kevätsipulia, ohuita kurkkuviipaleita

Tomaatti-ricotta cocktailpiirakat

  • ricottaa, babypinaattia, kirsikkatomaatteja, mustapippuria

Mansikka-mascarpone cocktailpiirakat

  • 1 dl kuohukermaa, 250 g mascarponea, 1 dl tomusokeria, mansikoita, minttua

Kiivi-kinuski cocktailpiirakat

  • kinuskituorejuustoa, kiiviä, kinuskikastiketta
Ohje: