Uunilohiburgeri

Arkiruokasuosikki uunilohi sukeltaa luontevasti myös hampurilaisen väliin vihreinä kavereinaan pinaatti, parsakaali, kurkku ja hernehummus.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Arviosi

Arkiruokasuosikki uunilohi sukeltaa luontevasti myös hampurilaisen väliin vihreinä kavereinaan pinaatti, parsakaali, kurkku ja hernehummus.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Ainesosat

    • 4 Vaasan hampurilaissämpylää
    • 400 g lohifileetä
    • Suolaa
    • Mustapippuria
    • 150 g varsiparsakaalia
    • Öljyä paistamiseen
    • 1/2 kurkkua
    • 80 g babypinaattia

    Hernehummusta

    • 200 g (pakaste) herneitä
    • 1/2 dl auringonkukansiemeniä
    • 1/2 dl oliiviöljyä
    • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 3 rkl basilikaa hienonnettuna
    • 2 rkl tahinia
    • 2 rkl sitruunan mehu
    • 1 tl suolaa
    Ohje: