Smash burger - Salaisuutena rapea burgerpihvi

Tuplapihvillä varustettu smash burger on todellinen nautiskelijan valinta. Kaksi litistettyä smash burger -pihviä paistetaan kuumalla pannulla, jolloin ne saavat rapeat reunat ja mehevän sisuksen. Pihveille vuorataan juustoa, aromaattista aiolia ja raikasta rucolaa – kaikki tämä herkullisen sämpylän välissä. Tämä resepti tuo kotikeittiöön ravintolatason street food-elämyksen helposti toteutettuna. Herkullisen näyttävä valinta burgerin ystävälle!

 

Resepti: Mikko Väisänen, Burger Lovers Finland

 

Ohjeella valmistat 4 burgeria.

Tuplapihvillä varustettu smash burger on todellinen nautiskelijan valinta. Kaksi litistettyä smash burger -pihviä paistetaan kuumalla pannulla, jolloin ne saavat rapeat reunat ja mehevän sisuksen. Pihveille vuorataan juustoa, aromaattista aiolia ja raikasta rucolaa – kaikki tämä herkullisen sämpylän välissä. Tämä resepti tuo kotikeittiöön ravintolatason street food-elämyksen helposti toteutettuna. Herkullisen näyttävä valinta burgerin ystävälle!

 

Resepti: Mikko Väisänen, Burger Lovers Finland

 

Ohjeella valmistat 4 burgeria.

Ainesosat

Burger Lovers majoneesi

  • 3 rkl Hellmann´s majoneesia
  • 1 rkl Amerikan kurkkusalaattia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 Valkosipulin kynsi murskattuna
  • Sitruunamehua
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Pari tippaa Tabascoa, tai muuta vastaavaa kastikketta
  • Loraus ketsuppia
Ohje: