San Francisco -burgeri

Burgerimies Akseli Herlevi löysi tähän burgeriin inspiraation San Franciscosta. Makuja se saa maukkaasta gruyère-juustosta yhdistettynä currymajoneesissa pyörrytettyihin kaali- ja porkkanasuikaleisiin.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

Burgerimies Akseli Herlevi löysi tähän burgeriin inspiraation San Franciscosta. Makuja se saa maukkaasta gruyère-juustosta yhdistettynä currymajoneesissa pyörrytettyihin kaali- ja porkkanasuikaleisiin.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan hampurilaissämpylää
  • 4 kpl rotukarjan burgerpihviä
  • 4 kpl gruyère-juustoviipaletta (noin 80 g)
  • 2 dl punakaalia ohueksi suikaloituna
  • 1 porkkana kuorittuna ja suikaloituna
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl massaman-currytahnaa (tai punaista currytahnaa)
  • ¼ puntti tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 dl perunalastuja
  • 1 kpl keltasipulia kuorittuna
  • 1 kpl tomaattia
  • 2 rkl sokeria
  • 2 kpl tähtianista
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
Ohje