Peura BRGR

Peuraburgerin pääraaka-aineet haetaan suoraan metsästä! Puolukat laitetaan majoneesin sekaan ja kanttarellit paistetaan hampparin väliin rapsakan pekonin kaveriksi. Enää ei tarvitse metsästää täydellista burgeria, se on tässä! 

Tuunaat burgerista helpon vegeversion korvaamalla pihvin esimerkiksi portobellosienellä tai halloumilla ja jättämällä pekonin pois!

Peuraburgerin pääraaka-aineet haetaan suoraan metsästä! Puolukat laitetaan majoneesin sekaan ja kanttarellit paistetaan hampparin väliin rapsakan pekonin kaveriksi. Enää ei tarvitse metsästää täydellista burgeria, se on tässä! 

Tuunaat burgerista helpon vegeversion korvaamalla pihvin esimerkiksi portobellosienellä tai halloumilla ja jättämällä pekonin pois!

Ainesosat

  • 4 Vaasan the BRGR sämpylää
  • 450 g peuran jauhelihaa
  • 150 g pekonia, hienonnettuna
  • 2 dl majoneesia
  • 1/2 dl puolukoita
  • 1 tl tuoreen timjamin lehtiä
  • 100 g kanttarellejä tai herkkusieniä
  • 2 rkl voita
  • 1/2 dl balsamicoetikkaa
  • 1 tomaatti, viipaloituna
  • 1 jääsalaatti, lehdet eriteltynä ja pestynä suolaa ja pippuria
Ohje: