Lohi-ceviche-hodarit

Lohiceviche tuo raikkaan ja modernin twistin perinteisiin hot dog täytteisiin. Limessä marinoitu lohi yhdistyy chilin ja yrttien raikkauteen, ja toimii yllättävän täydellisesti hodarin täytteenä. Tämä lohiceviche on loistava vaihtoehto, kun haluat tarjota jotain kevyempää mutta silti täynnä makua. Ceviche tuo yhdessä avokadokreemin ja tuoresalsan kanssa hodariin raikasta eteläamerikkalaista makumaailmaa.

Lohiceviche tuo raikkaan ja modernin twistin perinteisiin hot dog täytteisiin. Limessä marinoitu lohi yhdistyy chilin ja yrttien raikkauteen, ja toimii yllättävän täydellisesti hodarin täytteenä. Tämä lohiceviche on loistava vaihtoehto, kun haluat tarjota jotain kevyempää mutta silti täynnä makua. Ceviche tuo yhdessä avokadokreemin ja tuoresalsan kanssa hodariin raikasta eteläamerikkalaista makumaailmaa.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan hodarisämpylää
  • Jäävuorisalaattia suikaleina
  • Kevätsipulia suikaleina
  • Korianteria
  • Corn nutseja eli paahdettuja maissinjyviä

Lohi-ceviche

  • 400 g lohifileetä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • 2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • Pala inkivääriä raastettuna
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 limeä
  • 1 punainen chili renkaina

Avokadokreemi

  • 2 avokadoa
  • 2 rkl turkkilaista jogurttia
  • 1 tl tabascoa
  • 1/2 limen mehu
  • 1 tl suolaa
  • Mustapippuria rouhittuna
Ohje:
Lohiceviche
Avokadokreemi
Salsa