Lehtikaalipasta ja ruis-pangrattatoa
Valmistusaika
20 min
Annosmäärä
4
Lehtikaalipastan väri piristää jopa pimeimpiä talvipäiviä. Tämä helppo ja maukas lehtikaalipasta hurmaa samettisella kastikkeellaan, jossa lehtikaali yhdistyy valkosipuliin ja oliiviöljyyn. Pangrattato on köyhänmiehen versio parmesaanista – italiaksi pane tarkoittaa leipää ja grattato raastettua. Hävikin taltuttamisen lisäksi pangrattato-ruismurut antavat makua ja rakennetta lehtikaalipastan päälle.
Reseptin on luonut meille Tara Junker.
Valmistusaika
20 min
Annosmäärä
4
Lehtikaalipastan väri piristää jopa pimeimpiä talvipäiviä. Tämä helppo ja maukas lehtikaalipasta hurmaa samettisella kastikkeellaan, jossa lehtikaali yhdistyy valkosipuliin ja oliiviöljyyn. Pangrattato on köyhänmiehen versio parmesaanista – italiaksi pane tarkoittaa leipää ja grattato raastettua. Hävikin taltuttamisen lisäksi pangrattato-ruismurut antavat makua ja rakennetta lehtikaalipastan päälle.
Reseptin on luonut meille Tara Junker.