Kantarellirisotto pangrattatolla

Upota kesän kantarellisato kermaiseen risottoon. Tarjoa risoton päällä italialaista ”köyhän miehen parmesaania” eli koukuttavan hyvää pangrattato-murua.

 

Reseptistä tulee 4 annosta

Valmistusaika 40 minuuttia

Arviosi
5,0/5 perustuen 1 ääntä.

Upota kesän kantarellisato kermaiseen risottoon. Tarjoa risoton päällä italialaista ”köyhän miehen parmesaania” eli koukuttavan hyvää pangrattato-murua.

 

Reseptistä tulee 4 annosta

Valmistusaika 40 minuuttia

Ainesosat

    • 1-2 salottisipulia
    • 5 dl kasvislientä (5 dl vettä + 2 kasvis-annosfondia)
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl öljyä
    • 2 dl risottoriisiä
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1 dl kuohukermaa
    • 2 rkl sitruunanmehua
    • mustapippuria

     

    Timjami-kantarellit:

    • 5 dl puhdistettuja ja pilkottuja kantarelleja
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl timjamia
    • 1/4 tl suolaa

     

    Pangrattato:

    Pangrattato:
    Ohje: