Italialainen burrata-leipä

Kokeile Italian lipusta värimaailmansa lainanneen leivän päällä kermaisen pehmeää burrataa tai buffalomozzarellaa. Helpot uunissa paahdetut kirsikkatomaatit tuovat leipään ihanaa makeutta, jopa sopii mainiosti peston pariksi. Jos haluat pestosta ekstravihreää, surauta valmiin peston joukkoon ylijääneet basilikat. 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

Kokeile Italian lipusta värimaailmansa lainanneen leivän päällä kermaisen pehmeää burrataa tai buffalomozzarellaa. Helpot uunissa paahdetut kirsikkatomaatit tuovat leipään ihanaa makeutta, jopa sopii mainiosti peston pariksi. Jos haluat pestosta ekstravihreää, surauta valmiin peston joukkoon ylijääneet basilikat. 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

Ainesosat

Uunipaahdetut kirsikkatomaatit

  • 250 g terttukirsikkatomaatteja
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl balsamicoa
  • 1 tl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • mustapippuria
Ohje