Helppo voileipäkakku

Helppo voileipäkakku syntyy herkullisesta feta-, punasipuli- ja savulohitäytteestä, ja se on täydellinen tarjottava kevään juhlahetkiin.

 

Vinkki! Käyttämällä kahta eri paahtoleipää saat kakun sisälle kivasti lisää väriä ja mielenkiintoa sekä tietysti makua. Omat lempparini tähän voileipäkakkuun ovat Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaleet tai Vaasan Isopaahto Kaura sekä kaveriksi Vaasan TaikaRuis -ruisviipaleet.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Arviosi
5,0/5 perustuen 1 ääntä.

Helppo voileipäkakku syntyy herkullisesta feta-, punasipuli- ja savulohitäytteestä, ja se on täydellinen tarjottava kevään juhlahetkiin.

 

Vinkki! Käyttämällä kahta eri paahtoleipää saat kakun sisälle kivasti lisää väriä ja mielenkiintoa sekä tietysti makua. Omat lempparini tähän voileipäkakkuun ovat Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaleet tai Vaasan Isopaahto Kaura sekä kaveriksi Vaasan TaikaRuis -ruisviipaleet.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Ainesosat

    • 200 g fetaa
    • Puolikas ruukku persiljaa
    • 200 g turkkilaista jogurttia
    • 1 tl hunajaa
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Ripaus suolaa
    • Ripaus mustapippuria

    Savulohi-punakaalitäyte

    • 100 g punakaalia
    • 1/2 luomusitruuna
    • 300 g lämminsavulohta
    • 1 ruukku ruohosipulia
    • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
    • 150 g creme fraichea
    • Ripaus suolaa
    • Ripaus mustapippuria

    Kokoaminen

    Kuorrute ja koristelut

    • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
    • 50 g ranskankermaa
    • Syötäviä kukkia ja persiljaruukun loppu
    Fetatäyte
    Savulohi-punakaalitäyte
    Kokoaminen
    Kuorrute ja koristelu