Viikonloppumatka Berliiniin – arvonnan säännöt

Viikonloppumatka Berliiniin – arvonnan säännöt

 1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Vaasan OY, osoite Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

 1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 1. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 15.-31.6.2022 välisenä aikana.

 1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat täyttäneet Burger Lovers festivaaleilla tai BLF Facebook ryhmässä QR-koodin kautta tehdyn kuluttajakyselyn ja jättäneet siihen yhteystietonsa.

 1. Palkinto

Vastanneiden kesken arvotaan yhdelle (1) henkilölle kahden hengen matka Berliiniin (arvo max. 1200e). Pääpalkinnon lisäksi vastaajille arvotaan 10 kpl lahjakortteja burgeriravintoloihin suomessa (á 20 e kpl).

Pääpalkinto pitää sisällään kahdelle hengelle:

 • Suorat lennot Berliiniin
 • 2 yön hotellimajoitus, sisältäen aamiaisen

Pääpalkinto ei pidä sisällään:

 • Ruokailuja
 • Muita matkakuluja
 • Matkavakuutusta

Palkinnot arvotaan 2.8.2022. Voittajille ilmoitetaan palkinnosta ensisijaisesti puhelimitse. Jos voittajia ei tavoiteta neljän vuorokauden sisällä, on Vaasanilla oikeus arpoa uusi voittaja tilalle. Palkinnon saatuaan, voittajalla on 14 vrk aikaa ilmoittaa matkalle lähtijöiden tiedot ja ajankohta.

Pääpalkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

 1. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

 1. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

 1. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkinnon toimittamiseksi voittajalle. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

 1. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.