vaasan-logo
Vaasan logo
  • Tuotteet
    • Uutuudet
    • Tuotteet teemoittain
    • Tuotemerkkimme
    • Kaikki tuotteet
    • Gluteenittomat leivät
    • Kauraleivät ilman vehnää
    • Street Food
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
    • Tiedotteet
    • Lue uusi Street Food -lehti
  • Leivästä
    • Ruis
    • Kaura
    • Taikinajuuri
    • Leivontaperinne
    • Hyvinvointi
    • Herkuttelu
  • Tietoa meistä
    • Historia
    • Yritys
    • Arvolupaus
    • Vastuullisuus
    • Ura meillä
    • Ammattilaisille
    • Yhteystiedot
    • Kuvapankki
    • Kysymyksiä ja vastauksia
    • Jyvä-blogi
  • en

Vaasan Riisipiirakka

Vaasan Riisipiirakka
    Pakkauskoot:
  • 65g

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa kJ/ kcal
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Linkedinissä

Vinkit ja reseptit

Riisipiirakkaa ja munavoita Joutsenosta

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista
  • Kuvapankki

Tietoa meistä

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Baltian maissa. Historiamme ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä yhden Suomen vanhimmista leipomoalan toimijoista. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kaurasydän, Vaasan Kaura 100 %, sekä Vaasan hampurilais- ja hot dog -sämpylät.

LUE LISÄÄ

 

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Yhteystiedot

Löydät kaikki yhteystietomme täältä

Oiva elintarvikevalvonta sinettilogo

  • Kuluttajapalvelu
  • Tietosuoja ja evästeet
  • © Vaasan Oy
  • Tuotteet
    • Uutuudet
    • Tuotteet teemoittain
    • Tuotemerkkimme
    • Kaikki tuotteet
    • Gluteenittomat leivät
    • Kauraleivät ilman vehnää
    • Street Food
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
    • Tiedotteet
    • Lue uusi Street Food -lehti
  • Leivästä
    • Ruis
    • Kaura
    • Taikinajuuri
    • Leivontaperinne
    • Hyvinvointi
    • Herkuttelu
  • Tietoa meistä
    • Historia
    • Yritys
    • Arvolupaus
    • Vastuullisuus
    • Ura meillä
    • Ammattilaisille
    • Yhteystiedot
    • Kuvapankki
    • Kysymyksiä ja vastauksia
    • Jyvä-blogi