Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä
405 g
Vaasan Mestarin Kaura-pellavaleipä on juureen leivottu maistuva leipä, jossa kaura ja pellava yhdistyvät täydellisesti. Tämä runsaskuituinen leipä on ansainnut myös Sydänmerkin. Leivottu Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE 7,5% (Suomi), RUISTAIKINAJUURI (vesi, TÄYSJYVÄRUISROUHE), pellavansiemen 2,5%, VEHNÄRASKIJAUHO, KAURAKUITU, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa.
Valmistusmaa
Suomi
Käyttöohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 190°C 8-10 min. Voit käyttää höyryä paiston alussa.
Ravintoarvo per 100g
Ravintoarvo 100g: | |
---|---|
Energia, kcal | 235 kcal / 994 kJ |
Rasva
- josta tyydyttynyttä |
2.6 g
0.4 g |
Hiilihydraatit;
- joista sokereita |
42 g
0.3 g |
Ravintokuitu | 6.2 g |
Proteiini | 7.9 g |
Suola | 0.90 g |
Laktoosi (g / 100g) | 0 g |

Laktoositon
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta