Vaasan Kinkku-juustokolmio
90 g
Vaasan Kinkku-juustokolmio on kinkulla, salamilla ja juustolla täytetty kolmiopasteija. Kinkku-juustotäyte maistuu monelle ja siinä on käytetty vain suomalaista lihaa. Kolmiopasteijat ovat suosittuja paistopistetuotteita ruokaisuutensa ja helppoutensa vuoksi.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), vesi, KANANMUNA, KERMA, MAITO, kinkkurouhe 4,1% [mm. porsaan kinkku, perunatärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi], EMMENTALJUUSTO 2,3%, meetvurstisuikale 1,9% [mm. porsaan liha, jodioitu suola, naudanliha, lihaproteiini, mausteet (paprika, valkopippuri), hapettumisenestoaine (E300), punajuurijauhe, aromit (mustapippuri, muskottipähkinä), säilöntäaine (E250)], hiiva, maissihiutale, riisi, suola, auringonkukkaöljy, MAITOJAUHE, muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini (maissi), VEHNÄGLUTEENI, mustapippuri, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa kinkkua 3,4%. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.
Country of manufacturing
Suomi
Käyttöohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Paista jäisenä 180°C 20–22 min.
Ravintoarvot
Ravintosisältö | |
---|---|
Energia, kcal | 395 kcal / 1643 kJ |
Rasva
- josta tyydyttynyttä |
28 g
11 g |
Hiilihydraatit;
- joista sokereita |
26 g
1.2 g |
Ravintokuitu | 2 g |
Proteiini | 7.6 g |
Suola | 1.1 g |
Laktoosi (g / 100g) | 0.1 g |
