Kesätyöntekijähaku 2020

Vaasan Oy:n kesätyöhaku vuodelle 2020 on käynnistynyt!

Haemme kevään ja kesän 2020 ajaksi kesätyöntekijöitä toimipaikkoihimme ympäri Suomea. Tehtävät ovat pääasiassa erilaisia teollisen leivonnan ja lähettämön tehtäviä, esimerkiksi leipien pakkausta, prosessien ja koneiden toiminnan valvontaa sekä tuotteiden keräilyä asiakkaille. Suurin osa tehtävistä ajoittuu touko – elokuulle.

Millä paikkakunnilla kesätyöpaikkoja on tarjolla?
Vaasan Oy:n toimipaikat, joita kesätyöhakumme koskee, sijaitsevat Vantaalla, Kiimingissä, Kuusankoskella, Kotkassa ja Vammalassa.

Mistä löydän avoimet kesätyöpaikat?
Avaamme kesätyöhaun jokaiselle paikkakunnalle erikseen tammikuun alussa. Kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät verkkosivuiltamme www.vaasan.fi – Vaasan – Työpaikat.

Miten haen kesätyöpaikkaa?
Hae kesätyöpaikkaa 28.2.2020 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä paikkakuntakohtaisella hakulomakkeella. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköiset hakemukset, jotka on lähetetty verkkosivujemme kautta.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ahkeraa ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoa. Edellytämme myös valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä viikonloppuisin. Useimmat kesätyötehtävät edellyttävät työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi yli 18 vuoden ikää. Arvostamme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä suoritettu hygieniapassi katsotaan myös eduksi.

Mitä sinun tulisi muistaa, kun kirjoitat hakemustasi?
Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Olennaisia tietoja ovat erityisesti milloin pystyt aloittamaan ja mihin saakka pystyt työskentelemään. Liitä mukaan myös lyhyt hakemuskirje, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja miksi haluaisit tulla töihin juuri meille.

Mitä tapahtuu, kun olet lähettänyt hakemuksesi?
Kun olet lähettänyt hakemuksesi, se tallentuu rekrytointijärjestelmäämme, josta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi maalis- ja huhtikuussa ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin. Tiedotamme haun etenemisestä kevään aikana kaikille hakijoille sähköpostitse.

Mahdolliset kesätyötä koskevat kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@vaasan.com.

Tartu tilaisuuteen ja hae meille leiväntuoksuisiin kesätöihin!