Kesätyöntekijähaku 2019

Haluatko olla mukana leipomassa Suomen suosituinta leipää?

Vaasan Oy:n kesätyöhaku vuodelle 2019 on käynnistynyt.

Haemme kevään ja kesän 2019 ajaksi kesätyöntekijöitä toimipaikkoihimme ympäri Suomea. Tehtävät ovat pääasiassa erilaisia tuotannon tehtäviä ja suurin osa tehtävistä ajoittuu touko–elokuulle.

Missä voin työskennellä Suomessa?
Vaasan Oy:n toimipaikat, joita kesätyöhakumme koskee sijaitsevat Vantaalla, Kiimingissä ja Vammalassa. Tehtävät ovat pääasiallisesti erilaisia tuotannon tehtäviä leipomoissa. Suurin osa tehtävistä ajoittuu touko– elokuulle.

Mistä löydän avoimet kesätyöpaikat?
Kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät kotisivuiltamme: www.vaasan.fi/tietoa/vaasan-oy/avoimet-tyopaikat/.

Miten haen kesätyöpaikkaa?
Hae kesätyöpaikkaa 28.2.2019 mennessä Avoimista työpaikoista löytyvällä paikkakuntakohtaisella hakulomakkeella. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköiset hakemukset, jotka on lähetetty kotisivujemme kautta.

Kesätyöntekijöiltä odotamme ahkeraa ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme myös valmiutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn. Useimmat kesätyötehtävät edellyttävät työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten johdosta yli 18 vuoden ikää. Arvostamme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja tai tutkinto. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi katsotaan myös eduiksi.

Mitä minun tulisi muistaa, kun kirjoitan hakemustani?
Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Olennaisia tietoja ovat erityisesti milloin pystyt aloittamaan ja mihin saakka pystyt työskentelemään. Älä unohda ilmoittaa henkilötietojasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, jotta tavoitamme sinut.

Mitä tapahtuu, kun olen lähettänyt hakemukseni?
Hakemus tallentuu rekrytointijärjestelmäämme, ja saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Käymme hakemuksia läpi maalis- ja huhtikuussa, ja olemme henkilökohtaisesti yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin. Tiedotamme haun etenemisestä kevään aikana kaikille hakijoille sähköpostilla.

Suuresta hakijamäärästä johtuen emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin tehtäviin liittyen. Mahdolliset kesätyötä koskevat kysymykset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@vaasan.com.

Tartu tilaisuuteen ja hae meille kesätöihin!