streetbeatsfi – arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Vaasan OY, osoite Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.5 – 29.8.2021 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat 29.8.2021 mennessä jakaneet Instagramissa kuvan annoksesta, jonka on syönyt Street Beats -ruokakärryllä ja käyttämällä julkaisussa hashtagia #streetbeatsfi

5. Palkinto

Vastanneiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle Marshall Stanmore II -Bluetooth-kaiutin (arvo 219 e).

Palkinnot arvotaan 30.8.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä Instagramin yksityisviestillä. Palkinnon voittajien tulee vahvistaa saaneensa tiedon voitosta yksityisviestillä (inbox) @streetbeatsfi Instagram-sivun ylläpitäjälle neljän (4) vuorokauden kuluessa voittoilmoituksen lähettämisestä. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan neljän vuorokauden sisään, on Vaasanilla oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajalle. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

8. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.