Street Beats


Näitä kokkaillaan nyt

Kaikki reseptit

Street Beats tien päällä

Katuruokaa & makuja maailmalta!

Lue lisä ä

Opi duunaamaan Street Foodia

Miten hö yrytät Bao Bunin

Bao Bun höyrysämplyä valmistetaan höyryttämällä: joko bambukorissa 2-6 min, tai höyrykorissä / siivilässä, suljetussa kattilassa kiehauttaen 2-6 min. Voit halutessasi käyttää korien pohjalla leivinpaperia, ettei sämpylät tartu koriin kiinni. Baon voi valmistaa myös mikrossa 2 minuutin ajan.

Soft Bun pannulla ja uunissa

Sämpylän halkaisupinnat paahdetaan pannulla tai paistolevyllä. Pintoihin voi pyyhkäistä kevyesti majoneesia tai sulatettua voita (vaihtoehtoisesti sulata voi pannussa). Anna sämpylöiden hetki lämmetä ja saada paahtunutta väriä pintaan. Isommalle joukolle voit paahtaa sämpylät uunissa, sisäpinnat ylöspäin käännettynä.

Miten paistat hyvän pihvin

Pihvin paistossa pannun tai parilan kuumuus tärkeää – lihan tulee todellakin palaa siihen, jotta syntyy karamellimainen, rapean pitsireunainen maillard.

Aseta kaksi kevyesti pyöreäksi taputeltua lihapalloa (a 60 gr) kuivalle ja kuumalle paistinpannulle tai tasaiselle parilalevylle, lisää päälle suolaa ja pippuria ja smashaa lihaa tiukasti noin 10 sekunnin ajan joko kattilan pohjalla tai esimerkiksi muurauslastalla (kattilaa käytettäessä suojaa pihvi leivinpaperin palalla, ettei kattilasta tartu epäpuhtauksia). Jos käytät paistinpannua, tee yksi pihvi kerrallaan – parilalla voit tehdä molemmat myös yhtaikaa leveää metallista laastilastaa käyttäen.

CHILL AND GRILL

Virittäydy Street Beats -tunnelmaan Spotifyssa!

Avaa lista Spotifyissa