Ainesosat

1 kpl Vaasan Ciabatta tai Vaasan Kauratyynyt
1 kpl pitkä chorizo -makkara
Chimichurri -kastike
½ dl hienonnettua persiljaa
½ dl hienonnettua ruohosipulia tai kevätsipulia
1 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
1 iso kynsi murskattua valkosipulia
½ pieni punainen chili silputtuna ja siemenet poistettuina
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
2 ½ dl rypsiöljyä
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
Guacamole-dippi + Ruisnacho
1 pss Vaasan Ruisnachoja
1 avokado
½ limen mehu
1 rkl oliiviöljyä
1/4 chili
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
2 rkl turkkilaista jugurttia

Ohje:

  • Valmista ensin kastike. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset kulhoon. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippurirouhetta.
  • Valmista sitten guacamole-dippi murskaamalla haarukalla avokado ensin kulhoon. Lisää sitten limen mehu, chili, oliiviöljy, jugurtti sekä suola ja pippuri ja sekoita kunnes massa on tasaista. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.
  • Paista chorizo -makkara pannulla kuumaksi.
  • Kokoa leipä. Levitä halkaistun leivän väliin ensin Chimichurri -kastiketta ja nosta sisään paistettu chorizo -makkara.
  • Nauti heti ja tarjoa lisänä guacamolea ja Vaasan RuisNachoja.