Ainesosat
4 kpl | Vaasan The Wrap rullaleipää |
1 pkt (300g) | savutofua |
öljyä paistamiseen | |
180 g | valmista punajuurihummusta |
2 | kypsää avokadoa siivuina |
tuoreita versoja tai ituja | |
Marinoitu punasipuli: | |
1 | punasipuli |
1 rkl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | sokeria |
Ohje:
Valmista ensin marinoitu punasipuli: kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Laita renkaat kattilaan valkoviinietikan ja sokerin kanssa. Keitä pari minuuttia. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
Leikkaa sitten savutofukuutio puoliksi ja kääräise se talouspaperiin. Purista voimakkaasti, jotta enimmät nesteet valuvat pois. Kuumenna loraus öljyä pannulla, murustele tofu pannulle ja paista rapeaksi.
Levitä punajuurihummus wrapeille. Annostele wrapien keskelle tofut, avokadot ja punasipulit, viimeistele täytteet tuoreilla versoilla.
Kääri wrapit rullalle ja tarjoile.