RuisNachoja, paistettua chorizoa ja maissi-jalopenoranskankermaa

Ainesosat

1 pss Vaasan RuisNacho Valkosipuli & Yrtit
6 kpl jalopenoviipaletta
3 rkl GoGreen Luomumaissi
200 g ranskankermaa
½ tl suolaa
½ limen mehu
200 g chorizoa viipaloituna 2mm viipaleiksi
tuoretta kirveliä koristeeksi

Ohje:

Laita jalapenot ja maissi yleiskoneen vihannesleikkurikulhoon ja hienonna tasaiseksi. Voit hienontaa myös veitsellä. Vatkaa ranskankerma
vaahdoksi ja sekoita joukkoon jalapenomaissisekoitus. Mausta suolalla ja limemehulla. Anna maustua jääkaapissa.

Levitä chorizot kylmälle pannulle ja lämmitä pannu keskilämmölle. Käännä chorizot, kun niistä alkaa sulaa pannulle rasvaa. Paista vielä
noin minuutti.

Kokoa RuisNachojen päälle tahnaa sekä neljään osaan leikattu chorizoviipale. Koristele tuoreella kirvelillä.

 

Vinkki: Jos kermaa jää, tee siitä kuumalla lusikalla munanmuotoisia palloja juuressosekeiton keskelle, saat lisää makuja ja näköä.