Sadon­korjuun vege­burgeri

Valmistusaika

30 min

Annosmäärä

1

Sadonkorjuun vegeburgeri on syksyisen satokauden juhlaa – mehevä kasvishampurilainen, jossa punajuuri ja feta muodostavat täyteläisen yhdistelmän, ja paistetut kantarellit kruunaavat kokonaisuuden. Tämä resepti tuo uutta twistiä perinteisiin burgereihin ja toimii loistavasti, kun etsit sesonkiin sopivaa, herkullista kantarellireseptiä. Maukas, syksyinen burgeri, joka hurmaa niin kasvissyöjän kuin lihansyöjänkin.

Valmistusaika

30 min

Annosmäärä

1

Sadonkorjuun vegeburgeri on syksyisen satokauden juhlaa – mehevä kasvishampurilainen, jossa punajuuri ja feta muodostavat täyteläisen yhdistelmän, ja paistetut kantarellit kruunaavat kokonaisuuden. Tämä resepti tuo uutta twistiä perinteisiin burgereihin ja toimii loistavasti, kun etsit sesonkiin sopivaa, herkullista kantarellireseptiä. Maukas, syksyinen burgeri, joka hurmaa niin kasvissyöjän kuin lihansyöjänkin.

Ainesosat

  • 1 Vaasan hampurilaissämpylä
  • Voita tai öljyä paistamiseen
  • ½ dl pieniä kantarelleja
  • Suolaa ja mustapippuria
  • 1 tofu-punajuuripihvi tai muu kasvispihvi
  • 2 rkl majoneesia
  • Pari salaatinlehteä
  • 1 ohut viipale fetajuustoa
  • Tuoretta tilliä hienonnettuna
Ohje: