Rukiinen tuorepuuro näkkäristä Kuohkea ja marjaisen maukas tuorepuuro tekeytyy yön aikana jääkaapissa ravitsevaksi aamupalaksi. Aamiainen Välipala Kuohkea ja marjaisen maukas tuorepuuro tekeytyy yön aikana jääkaapissa ravitsevaksi aamupalaksi.
Ainesosat 1 viipale Vaasan Koulunäkki -näkkileipää 1 prk rasvatonta rahkaa 2 banaania 1 rkl hunajaa 1 rkl kookoshiutaleita 100 g pakastevadelmia ½ rkl sokeria kourallinen pähkinäsekoitusta Ohje: Kaada rahka kulhoon. Murenna näkkileipä käsin rahkan joukkoon. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää ne kulhoon kookoshiutaleiden ja hunajan kanssa. Sekoita hyvin ja laita puuro kelmulla peitettynä jääkaappiin vetäytymään yön yli. Makeuta halutessasi haarukalla muussatut vadelmat sokerilla ja laita jääkaappiin odottamaan. Nauti puuro vadelmien ja pähkinöiden kera.