Ruispalat-granola Vaasan Ruispaloista syntyy herkullinen granola, johon voi hyödyntää jo hieman kuivahtamaan päässeet leipäpalat. Reseptin tehnyt: Say it with a cake! Aamiainen Brunssi Vaasan Ruispaloista syntyy herkullinen granola, johon voi hyödyntää jo hieman kuivahtamaan päässeet leipäpalat. Reseptin tehnyt: Say it with a cake!
Ainesosat 1 pkt Vaasan Ruispaloja 1 dl kaurahiutaleita 1 dl auringonkukansiemeniä 1 dl kurpitsansiemeniä 1 dl öljyä 0,5 dl hunajaa tai vaahterasiirappia 2 tl kanelia 1 tl inkivääriä Kuivattuja omenaviipaleita Ripaus suolaa Ohje Revi Ruispalat pieneksi laakeaan kulhoon ja mittaa mukaan muut raaka-aineet. Sekoita kaikki keskenään huolellisesti. Levitä granola leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 140 asteessa kiertoilmalla noin puolen tunnin ajan. Kääntele granolaa välillä. Nosta pelti uunista, anna jäähtyä ja siirrä granola tiiviiseen purkkiin odottamaan herkullisia aamuhetkiä!