Ainesosat 10 palaa Vaasan Koulunäkkiä 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 100 g voita Täyte: 2 kananmunan keltuaista 1 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 4 dl kuohukermaa 1,5 dl mustikkasosetta 4-5 liivatelehteä Ohje: Jauha näkkileivät tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja sulatettu voi. Painele muruseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle ja laita hetkeksi jääkaappiin. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kuohukerma ja keltuaiset, lisää sokeri ja vaniljasokeri sekä mustikkasose. Kiehauta tilkka vettä tai mehua ja liuota liivatelehdet nesteeseen. Sekoita liivatelehdet kerma-mustikkaseokseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Irrota kakku vuoasta ja koristele mustikoilla.