Leipäjuusto-poroburgeri

Kotimaastakin voi hakea inspiratiota street food -kokkailuun! Tämä lappi-henkinen leipäjuusto-poroburgeri vie sinut makumatkalle pohjoiseen.

 

Vinkki! Jos haluat vegeversion, jätä vain lihapihvi pois.

Arviosi

Kotimaastakin voi hakea inspiratiota street food -kokkailuun! Tämä lappi-henkinen leipäjuusto-poroburgeri vie sinut makumatkalle pohjoiseen.

 

Vinkki! Jos haluat vegeversion, jätä vain lihapihvi pois.

Ainesosat

    Pihvit

    • 400 g poron jauhelihaa
    • 1/2 dl korppujauhoja
    • 4/4 dl kuohukermaa
    • 1 kananmuna
    • 1 tl suolaa
    • Ripaus mustapippuria rouhittuna
    • Voita tai rypsiöljyä paistamiseen

    Marinoidut punasipulit

    • 2 punasipulia
    • 3/4 dl valkoviinietikkaa
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1/2 tl suolaa

    Sienimajoneesi

    • 150 g metsäsieniä (esim. suppilovahvero tai kanttarelli)
    • 1 1/2 dl majoneesia
    • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
    • 1/4 tl suolaa
    • Ripaus mustapippuria rouhittuna
    Ohje
    Marinoidut punasipulit