Karitsanpaistileivät

Hyödynnä pääsiäispöydästä yli jäänyt karitsanpaisti tai karitsan paahtopaisti ja kokoa pääsiäisen herkullisin leipä yrteistä, helposta valkosipulitahnasta ja sesongin parhaista lisukkeista.

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Hyödynnä pääsiäispöydästä yli jäänyt karitsanpaisti tai karitsan paahtopaisti ja kokoa pääsiäisen herkullisin leipä yrteistä, helposta valkosipulitahnasta ja sesongin parhaista lisukkeista.

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Ainesosat

  • 1 pkt (380 g) Vaasan Täysjyväkauratyynyjä
  • 300 g kypsää karitsanpaistia
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl öljyä
  • 3 rkl hienonnettua minttua
  • rouhaisu mustapippuria
  • (suolaa)

Paahdettu valkosipulitahna

  • 2 kokonaista valkosipulia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1/4 tl suolaa

Lisäksi

  • 150 g tuorejuustoa
  • 1 dl granaattiomenansiemeniä
  • 150 g fetajuustoa
  • salaatinversoja
  • paahdettua sipulirouhetta