Hampurilainen jättiravunpyrstöillä

Oletko koskaan maistanut hampurilaista rapeilla jättiravunpyrstöillä? Friteerattu jättikatkarapu on hauska ja uudenlainen täyte burgeriin. Rapeiden rapujen kaverina hampurilaisessa on raikkaita makuja, kuten aasialaista coleslawta ja wasabimajoneesia.

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

Arviosi

Oletko koskaan maistanut hampurilaista rapeilla jättiravunpyrstöillä? Friteerattu jättikatkarapu on hauska ja uudenlainen täyte burgeriin. Rapeiden rapujen kaverina hampurilaisessa on raikkaita makuja, kuten aasialaista coleslawta ja wasabimajoneesia.

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

Ainesosat

    Rapeat ravut

    • 4 kpl per annos raakoja jättikatkaravun pyrstöjä
    • 1 dl kalakastiketta
    • 2 dl riisijauhoa
    • Rypsiöljyä paistamiseen

    Wasabimajoneesi

    • 200 g Hellmann´s majoneesia
    • 2 tl wasabitahnaa
    • 1 tl limen mehua
    • Suolaa
    • Mustapippuria rouhittuna

    Aasialainen coleslaw

    • 500 g puna- ja valkokaalia suikaloituna
    • 2 dl riisiviinietikkaa
    • 1 dl sokeria
    • 1 dl vettä
    • 2 salottisipulia hienonnettuna
    • 1 punainen chili renkaina
    • 50 g inkivääriä suikaloituina
    • 1/2 puntti kevätsipulia hienonnettuna
    • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
    • 2 tl seesaminsiemeniä
    Ohje:
    Aasialainen coleslaw