Gluteeniton ja vegaaninen voileipäkakku lasissa
Haluatko tarjota herkullisen ja näyttävän voileipäkakun myös gluteenittomille ja vegaaneille juhlavieraille? Tämä gluteeniton ja vegaaninen voileipäkakku lasissa on kaunis ja käytännöllinen annosvaihtoehto, joka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Yksittäisannoksina tarjoiltava kakku sopii täydellisesti juhliin, kuten valmistujaisiin, kesäjuhliin tai brunssipöytään.
Voileipäkakun pohjana on käytetty Vaasan Moilas Free From Tummaa Hapanpalaa, joka antaa täyteläisen maun ja rakenteen ilman gluteenia. Kakun kerroksista löytyy raikas vihreä tahna, joka on valmistettu herneestä, avokadosta ja mintusta - yhdistelmä joka tuo annokseen sekä väriä, että kesäistä makua. Väleissä maistuu myös paistettu kesäkurpitsa, joka tuo pehmeyttä ja paahteista makua.
Kakut kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin, esimerkiksi juhlia edeltävänä päivänä. Jos kakut kootaan vasta juuri ennen juhlia, kannattaa leipämurukerrosta kostuttaa hieman esimerkiksi kasvimaidolla.
Haluatko tarjota herkullisen ja näyttävän voileipäkakun myös gluteenittomille ja vegaaneille juhlavieraille? Tämä gluteeniton ja vegaaninen voileipäkakku lasissa on kaunis ja käytännöllinen annosvaihtoehto, joka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Yksittäisannoksina tarjoiltava kakku sopii täydellisesti juhliin, kuten valmistujaisiin, kesäjuhliin tai brunssipöytään.
Voileipäkakun pohjana on käytetty Vaasan Moilas Free From Tummaa Hapanpalaa, joka antaa täyteläisen maun ja rakenteen ilman gluteenia. Kakun kerroksista löytyy raikas vihreä tahna, joka on valmistettu herneestä, avokadosta ja mintusta - yhdistelmä joka tuo annokseen sekä väriä, että kesäistä makua. Väleissä maistuu myös paistettu kesäkurpitsa, joka tuo pehmeyttä ja paahteista makua.
Kakut kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin, esimerkiksi juhlia edeltävänä päivänä. Jos kakut kootaan vasta juuri ennen juhlia, kannattaa leipämurukerrosta kostuttaa hieman esimerkiksi kasvimaidolla.