Gluteeniton ja vegaaninen voileipäkakku lasissa

Haluatko tarjota herkullisen ja näyttävän voileipäkakun myös gluteenittomille ja vegaaneille juhlavieraille? Tämä voileipäkakku lasissa on kaunis ja käytännöllinen annosvaihtoehto, joka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Yksittäisannoksina tarjoiltava kakku sopii täydellisesti juhliin, kuten valmistujaisiin, kesäjuhliin tai brunssipöytään.

Kakut kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin, esimerkiksi juhlia edeltävänä päivänä. Jos kakut kootaan vasta juuri ennen juhlia, kannattaa leipämurukerrosta kostuttaa hieman esimerkiksi kasvimaidolla.

 

Arviosi
5,0/5 perustuen 2 ääntä.

Haluatko tarjota herkullisen ja näyttävän voileipäkakun myös gluteenittomille ja vegaaneille juhlavieraille? Tämä voileipäkakku lasissa on kaunis ja käytännöllinen annosvaihtoehto, joka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Yksittäisannoksina tarjoiltava kakku sopii täydellisesti juhliin, kuten valmistujaisiin, kesäjuhliin tai brunssipöytään.

Kakut kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin, esimerkiksi juhlia edeltävänä päivänä. Jos kakut kootaan vasta juuri ennen juhlia, kannattaa leipämurukerrosta kostuttaa hieman esimerkiksi kasvimaidolla.

 

Ainesosat

Pohja

Tahna

  • 200g herne (tuore tai pakaste)
  • 1kpl avokado
  • Kourallinen minttua
  • Puolikas sitruuna

Paahdettu kesäkurpitsa

  • Puolikas pieni kesäkurpitsa
  • Rypsiöljy

Koristeeksi

  • Herneenverso
Ohje
Pohja
Tahna
Paistetut kesäkurpitsat
Kakun kasaaminen