Gluteeniton ja vegaaninen trifle

Tämä gluteeniton ja vegaaninen trifle lasissa on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella vieraitasi kauniilla, herkullisella ja erityisruokavaliot huomioivalla annoksella. Lasissa tarjoiltava jälkiruoka sopii erinomaisesti kesäjuhliin, valmistujaisiin tai vaikkapa brunssille.

Triflen kerroksista löytyy paahdettua ja karamellisoitua leipämurua, joka valmistetaan Vaasan Moilas Free From Täysjyväkauraviipaleista - herkullinen ja täysin gluteeniton vaihtoehto, joka tuo annokseen rapeutta ja makua. Väliin lisätään vaniljalla maustettua vegaanista jogurttia, joka tuo kermaisuutta ja tasapainottaa makuja. Makeat ja mehukkaat pannulla karamellisoidut nektariinit viimeistelevät makuelämyksen.

Tämä gluteeniton ja vegaaninen trifle lasissa on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella vieraitasi kauniilla, herkullisella ja erityisruokavaliot huomioivalla annoksella. Lasissa tarjoiltava jälkiruoka sopii erinomaisesti kesäjuhliin, valmistujaisiin tai vaikkapa brunssille.

Triflen kerroksista löytyy paahdettua ja karamellisoitua leipämurua, joka valmistetaan Vaasan Moilas Free From Täysjyväkauraviipaleista - herkullinen ja täysin gluteeniton vaihtoehto, joka tuo annokseen rapeutta ja makua. Väliin lisätään vaniljalla maustettua vegaanista jogurttia, joka tuo kermaisuutta ja tasapainottaa makuja. Makeat ja mehukkaat pannulla karamellisoidut nektariinit viimeistelevät makuelämyksen.

Ainesosat

Pohja

Jogurttitäyte

  • 400g vegaaninen jogurtti, esimerkiksi soijajogurtti
  • 1rkl vaniljasokeri
  • Vaahterasiirappi tai vaalea siirappi

Karamellisoidut nektariinit

  • 2kpl nektariineja
  • 2rkl vaahterasiirappi tai vaalea siirappi
  • Nokare margariinia

Koristeluun

  • Syötäviä kukkia, esimerkiksi orvokkeja
Ohje
Pohja
Jogurttitäyte
Karamellisoidut nektariinit
Triflen kasaaminen