Cocktailpiirakat tuplalohitahnalla Ohjeella valmistat 27 cocktailpiirakkaa. Uusi! Ohjeella valmistat 27 cocktailpiirakkaa.
Ainesosat 3 pussia Vaasan Kotiuunin Cocktail-perunapiirakoita pikkelöityä punasipulia 1 pieni punasipuli 2 rkl valkoviinietikkaa 1 rkl sokeria 1 rkl vettä Tuplalohitahna 200 g maustamatonta tuorejuustoa 2 tl Dijon-sinappia 1 rkl sitruunamehua 150 g ranskankermaa 150 g kylmäsavulohta 150 g lämminsavulohta 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia 1/2 tl hienonnettua tilliä muutama kierros mustapippuria myllystä (suolaa) Piirakoiden päälle hienonnettua ruohosipulia Ohje Pikkelöity punasipuli: Kuori ja leikkaa punasipuli mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Sekoita valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Lisää punasipuli ja rutistele käsin. Kaada liemineen pieneen purkkiin ja nosta jääkaappiin. Tuplalohitahna: Notkista tuorejuusto lusikalla kulhossa. Lisää Dijon-sinappi ja sitruunamehu ja sekoita hyvin. Lisää ranskankerma. Leikkaa kylmäsavulohi pienen pieniksi kuutioiksi. Murenna lämminsavulohi kulhoon. Lisää loput aineet kulhoon ja sekoita. Tarkista suola, se riippuu käyttämäsi kylmäsavulohen suolaisuudesta. Pussita tuplalohitahna pursotinpussiin, josta se on helppo lisätä siististi piirakoiden päälle. Voit hyvin tehdä tahnan edellisenä päivänä valmiiksi. Paista jäiset piirakat 230-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Pursota tahnaa paistettujen perunapiirakoiden päälle. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.