Caprese-näkkileivät Italialainen klassikkosalaatti sopii täydellisesti suomalaisen rapean ja rukiisen näkkileivän päälle. Näitä näkkäreitä kelpaa tarjota vieraillekin! Brunssi Välipala Italialainen klassikkosalaatti sopii täydellisesti suomalaisen rapean ja rukiisen näkkileivän päälle. Näitä näkkäreitä kelpaa tarjota vieraillekin!
Ainesosat 2 kpl Vaasan Koulunäkki -viipaletta 1 rkl pestokastiketta 2 rkl oliiviöljyä 125 g mozzarellaa 1 ruukku basilikaa loraus balsamico-kastiketta 1 iso tomaatti Ohje: Sekoita pesto ja oliiviöljy pienessä kipossa. Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi tomaatti. Sivele näkkileivät peston ja oliiviöljyn seoksella. Asettele tomaatti- ja mozzarellaviipaleet sekä basilikan lehdet vuorotellen näkkäreiden päälle. Viimeistele balsamico-kastikkeella.