Caprese-näkkileivät Italialainen klassikkosalaatti sopii täydellisesti suomalaisen rapean ja rukiisen näkkileivän päälle. Näitä näkkäreitä kelpaa tarjota vieraillekin! Arviosi Arviosi: Brunssi Välipala Italialainen klassikkosalaatti sopii täydellisesti suomalaisen rapean ja rukiisen näkkileivän päälle. Näitä näkkäreitä kelpaa tarjota vieraillekin!
Ainesosat 2 kpl Vaasan Koulunäkki -viipaletta 1 rkl pestokastiketta 2 rkl oliiviöljyä 125 g mozzarellaa 1 ruukku basilikaa loraus balsamico-kastiketta 1 iso tomaatti Ohje: Sekoita pesto ja oliiviöljy pienessä kipossa. Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi tomaatti. Sivele näkkileivät peston ja oliiviöljyn seoksella. Asettele tomaatti- ja mozzarellaviipaleet sekä basilikan lehdet vuorotellen näkkäreiden päälle. Viimeistele balsamico-kastikkeella.