Briejuustodippi ja leipätikut

Tee ulkoilupäivän päätteeksi helppo juustodippi uunissa pehmitetystä brie-juustosta, hunajasta ja yrteistä. Dippaa juustoon rapsakoita ja maukkaita leipätikkuja, joista saat ihanan rapeita paahtamalla ne uunissa. 

Sopii hyvin myös tarjoilavaksi illanistujaisissa!

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Tee ulkoilupäivän päätteeksi helppo juustodippi uunissa pehmitetystä brie-juustosta, hunajasta ja yrteistä. Dippaa juustoon rapsakoita ja maukkaita leipätikkuja, joista saat ihanan rapeita paahtamalla ne uunissa. 

Sopii hyvin myös tarjoilavaksi illanistujaisissa!

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Ainesosat

Paahtoleipätikut

Valkosipuli-ruistikut

  • 1 pkt (320 g) Vaasan Ruispaloja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl kuivattua rosmariinia

Briejuustodippi

  • 1 (500 g) Briejuustokiekko puukuoressa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 oksa rosmariinia
  • 2 rkl hienonnettua timjamia

Lisäksi

  • 250 g tummia viinirypäleitä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl tummaa balsamicosiirappia
Ohje