Ainesosat

1 pss Vaasan RuisNacho Seesami & Maerisuola
2 dl juustoraastetta
1 sipuli silputtuna
1 punainen paprika paloiteltuna
1 dl kidneypapuja
1 rkl säilöttyjä jalapenoja
Koristeluun:
2 rkl creme fraichea
2 silputtua kevätsipulin vartta
korianteria
mustapippuria

Ohje:

Kuullota sipulia ja paprikaa pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmentyvät ja ruskistuvat hieman. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kulhoon jäähtymään. Lado valurautaisen paistinpannun tai lasisen piirakkavuoan pohjalle nachoja niin, että pohja peittyy. Ripottele päälle puolet sipulista ja paprikasta, puolet pavuista ja hieman juustoa. Lado loput nachot ja kaada päälle loput sipulit, paprikat ja pavut. Lisää lopuksi juustoraaste ja jalapenot. Kuumenna uunissa 190 asteessa kunnes juusto on sulanut. Koristele creme fraichella, kevätsipulilla ja korianterilla.