Haussa hyvät eväät koko joukkueelle?

Suomen Palloliiton maajoukkueiden ja juniorijalkapallon yhteistyökumppanina olemme perustaneet joukkueiden tukemiseen terveellisten elämäntapojen stipendin. Palloliiton koordinoima Vaasan Tsemppi-stipendi jakaa rahallisen tuen joukkueille, jotka osoittavat kiinnittävänsä huomiota eri ikäluokkien terveellisten elämäntapojen kannustamiseen ja ylläpitoon. Hakemusten perusteella jaamme 1500 euron tuen 20 yksittäiselle joukkueelle, jotta pallot pysyisivät pyörimässä ja liikkuminen osana mahdollisimman monen arkea.

 

OSALLISTUMINEN

Osallistuminen tapahtuu kertomalla minkälaisia terveellisiin elämäntapoihin liittyviä käytäntöjä joukkueesi arkeen kuuluu. Miten joukkueenne edistää yksilön tai yhteisön fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista hyvinvointia?

Tarinat voivat kertoa esimerkiksi siitä, miten varmistatte että lepo-ravinto-harjoittelu on joukkueessanne oikeassa suhteessa tai että kaikilla on harjoituksissa kivaa. Tarina voi myös kertoa siitä miten käsittelette onnistumisia tai epäonnistumisia, miten varmistatte uuden oppimista tai että kaikki saavat osallistua, omana itsenään.  Kerro millaiset ovat tiedän joukkueenne hyvät eväät jalkapallokentälle ja osallistu hakuun 13.4-31.5 välisenä aikana.

Vaasan Tsemppi-stipendin hakulomake:

  • Max. tiedoston koko: 500 MB.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt nämä ehdot. Valinta suoritetaan kaikkien hakemusten kesken ja ilmoitetaan tuen saajille 15.6.mennessä.