Osta ja auta norppaa

Herkulliset riisipiirakkamme leivotaan Joutsenossa, saimaannorppien omassa naapurustossa. Ostamalla Joutsenolaisia riisipiirakoita osallistut kanssamme ainutlaatuisen lajin auttamiseen!

Kun ostat Joutsenolaisen riisipiirakkapussin tai Vaasan Kotiuunin Joutsenolaisen riisipiirakkapussin, ohjaamme 6 senttiä Suomen luonnonsuojeluliitolle, joka tekee aktiivisesti työtä saimaannorpan suojelun edistämiseksi. Kampanja kestää maaliskuun alusta huhtikuun loppuun – saimaannorpalle tärkeään pesimäaikaan.

Osallistu arvontaan!
karjalanpiirakat

Maku aidoimmillaan

Isoäitinsä riisipiirakkaresepti taskussaan Pentti Häkli perusti leipomon Joutsenoon vuonna 1966, ja täällä Karjalan sydämessä leivomme edelleen. Halusimme tuoda Pentin isoäidin reseptin tähän päivään - siispä kehitimme Joutsenolaisen riisipiirakan. Rapea ja herkullinen makuelämys syntyy, kun kuori on rukiisen luonteikas ja täytteessä juuri sopivasti voita. Meille Joutsenolainen on suomalaista riisipiirakkaperinnettä aidoimmillaan.
 
Tutustu uutuuteen »
Joutsenolainen Riisipiirakka

Joutsenolainen Riisipiirakka

Rapea ja herkullinen riisipiirakka
 
Uutuus
Vaasan Hampurilaissämpylä

Joutsenolainen Riisipiirakka

Rapea ja herkullinen riisipiirakka

Saimaannorppa tarvitsee apuasi!

Saimaannorppa on maailman uhanalaisimpia hylkeitä. Aktiivisen suojelutyön ansiosta kanta on elpynyt hitaasti, mutta uhkatekijöitä kasvulle on paljon. Norppia on edelleen vain noin 380 yksilöä koko maailmassa. Norpan tulevaisuus on ihmisen käsissä. Kalastusrajoitukset, norpalle turvallisten kalastumenetelmien puolesta kampanjointi, apupesäkinosten kolaaminen ja muut toimet edesauttavat norpan pelastumista sukupuutolta. Joutsenolaisen riisipiirakan kampanjoinnilla lisätään tietoisuutta norpan ahdingosta ja tuetaan Suomen luonnonsuojeluliiton norppatyötä.

Tutustu toimintaan: www.sll.fi/saimaannorppa

Voita Luontokaupan norppatuotteita!

Kampanjan ajan käynnissä on myös arvontoja, joissa voit voittaa Luontokaupan ihania norppatuotteita – nekin auttavat Suomen luonnonsuojeluliiton norppatyötä. Osallistu Joutsenolaisia riisipiirakoita myyvissä kaupoissa sekä Vaasan Facebook –sivuilla.

Säännöt