Formula 1 kilpailun säännöt

Matka Unkarin osakilpailun – arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Vaasan OY, osoite Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 14.3 -16.6.2019 välisenä aikana.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kohdassa 2. määritellyt osallistujat, jotka ovat jakaneet kisahampurilaiskuvan Instagramissa käyttämällä #vaasanf1 16.6.2019 mennessä.

5. Palkinto

Vastanneiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle kahden hengen matkapaketti Unkarin F1 osakilpailuun 2-5.8.2019 (arvo 1950e), sisältäen viikonlopun kisaliput Gold 2 – katsomoon (arvo 630e).

Palkinto pitää sisällään kahdelle hengelle:

  • Finnairin suorat lennot Budapestiin
  • 3 yön majoitus aamiaisineen Hotel Sississä***
  • Hotelliverot
  • Lentokenttäkuljetuksen
  • Kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
  • Kisalipputaskun ja nauhan
  • Suomalaisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla
  • Viikonlopun kisaliput Gold 2-katsomoon

Palkinto ei pidä sisällään:

  • Muita ruokailuja
  • Matkavakuutusta

Palkinnot arvotaan 17.6.2019. Voittajalle voidaan ilmoittaa voitosta arvonnasta kertovan postauksen kommenttikentässä sekä Instagramin yksityisviestillä. Palkinnon voittajien tulee vahvistaa saaneensa tiedon voitosta yksityisviestillä (inbox) Vaasan Instagram-sivun ylläpitäjälle neljän (4) vuorokauden kuluessa voittoilmoituksen lähettämisestä. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan neljän vuorokauden sisään, on Vaasanilla oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnon saatuaan, voittajalla on 10 vrk aikaa ilmoittaa matkalle lähtijöiden tiedot.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien Vaasanin Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia tai lainvastaisia, taikka Facebookin käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajille. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin eikä Instagramiin.