Resepti: BAOt kahdella tapaa – suolainen & makea versio

“Olin itte niin iloinen kuullessani, että Vaasanilta tuli kauppoihin myyntiin valmiit bunit, jotka tarvitsee vain lämmittää. Mä rakastan aasialaista fuusioruokaa ja bunit on ruokana ihan oman listan kärjessä. Ollaankin aikaisemmin tehty kotona buneja ihan alusta lähtien, mutta homma on tosi vaivalloista eikä lopputuloksesta tullu ihan oikeanlainen.” Natalia Oona kirjoittaa.

Arkiruokien piristäjä – täytetyt BAO höyrysämpylät

“Uskon, että moni on innoissaan, kun Bao Buneja saa Vaasanin johdosta nyt myös kaupoista! Ja tiedättekö on ihana pystyä sanomaan, että kyseinen Vaasanin uutuustuote on ihan mieletön! Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin myyty. Nimensä mukaisesti The Bao höyrysämpylä kypsennetään höyryttämällä, ei paistamalla, minkä ansiosta koostumus on poikkeuksellisen pehmeä ja ilmava.” Emili kirjoittaa blogissaan.

BAO BUN -buffet

“Bao bun -höyrysämpylöissä parasta on niiden pehmeyden ja herkullisuuden lisäksi valmistuksen helppous ja mahdollisten täytteiden loputon kirjo. Höyrysämpylöiden sisään voi laittaa melkein mitä vaan. Aaasialaiset maut ovat toki autenttisimpia – kaukaa idästähän sämpylät ovat kotoisin –, mutta sämpylöihin voi luoda halutessaan muitakin makumaailmoja.” Hannele kirjoittaa blogissaan Kokit ja potit.

BAO BUN kasvistäytteellä – ainekset alle 10€

“Tänä kesänä bao-sämpylät ovat vallanneet ainakin meikäläisen somefeedit, enkä yhtään ihmettele, että miksi! Ruokatrendin taustalla on hiljattain kauppojen hyllyille ilmestyneet Vaasan herkullisen pehmeät The Bao -höyrysämpylät, joiden avulla aasialainen herkkuannos valmistuu vaivattomasti.” Sara kirjoittaa blogissaan.

Makumatka Aasiaan kotikeittiöstä käsin

“Pehmeitä, kuohkeita, aavistuksen tahmaisia ja kaikin puolin herkullisia bao-sämpylöitä. Ruokakulttuurin edelläkävijä Vaasan otti ja toi kauppoihin ensimmäisenä Suomessa monet Aasian matkailijat ja tällaiset vannoutuneet ravintolakävijät hurmanneet sämpylät, jotka kulkevat nimellä The Bao Bun. Jos tänä vuonna jakaisin papukaijamerkkejä ruoka-alan innovatiivisuudesta, niin antaisin yhden merkeistä ehdottomasti Vaasanille tästä uutuudesta.” Natalia kirjoittaa.

Odotettu BAO-höyrysämpylä & frittikana-bun resepti

“Vaasan The Bao ei myöskään tuottanut pettymystä. Päinvastoin! Se yllätti äärimmäisen positiivisesti. Kymmenen pistettä ja edelläkävijän merkki Vaasanille. Tässä tuotteessa on onnistuttu todella hyvin. Pikaisen ja helpon höyrytyksen jälkeen sämpylä maistuu ihan samalata kuin ravintoloissa. Se on pehmeä ja ilmava.” Julia kirjoittaa.

Tofutäytteiset BAO-sämpylät

“Nyt kun Vaasan on tuonut markkinoille valmiit The Bao Bun -sämpylät, voi baoilla herkutella kotonakin, eikä tehtäväksi jää enää kuin täytteiden valmistus. Sämpylät lämmitetään mikrossa, kattilassa siivilässä tai perinteisessä bambuisessa höyrytyskorissa. Ja voin sanoa, ettei maksa vaivaa alkaa tekemään sämpylöitä alusta asti itse. Kotona höyrytetyt valmiit sämpylät menevät tuoreista ihan täysin!” Elina kirjoittaa.