ODOTETTU BAO-HÖYRYSÄMPYLÄ & frittikana-bun resepti

“Vaasan The Bao ei myöskään tuottanut pettymystä. Päinvastoin! Se yllätti äärimmäisen positiivisesti. Kymmenen pistettä ja edelläkävijän merkki Vaasanille. Tässä tuotteessa on onnistuttu todella hyvin. Pikaisen ja helpon höyrytyksen jälkeen sämpylä maistuu ihan samalata kuin ravintoloissa. Se on pehmeä ja ilmava.” Julia kirjoittaa.

Tofutäytteiset BAO-sämpylät

“Nyt kun Vaasan on tuonut markkinoille valmiit The Bao Bun -sämpylät, voi baoilla herkutella kotonakin, eikä tehtäväksi jää enää kuin täytteiden valmistus. Sämpylät lämmitetään mikrossa, kattilassa siivilässä tai perinteisessä bambuisessa höyrytyskorissa. Ja voin sanoa, ettei maksa vaivaa alkaa tekemään sämpylöitä alusta asti itse. Kotona höyrytetyt valmiit sämpylät menevät tuoreista ihan täysin!” Elina kirjoittaa.