Vaasan Kotiuunin Lihapasteija

Lihapasteijamme ilmestyivät kauppoihin jo vuonna 1999. Edelleen nämä ovat Suomen suosituimpia pasteijoita. Ei ihme, vievät kielen mennessään. Joutsenossa leivottu ja totta kai kotimaisesta jauhelihasta.

Käyttöohje: Laita pasteijat pellille ja anna sulaa noin 30 minuuttia. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Paisto-ohje airfryerilla 190 astetta noin 15 minuuttia. Pasteijat voi myös paistaa jäisinä, jolloin paistoaika on pidempi.

Vaasan Kotiuunin Lihapasteija
    Pakkauskoot:
  • 9 x 50 g

Ainesosat:

VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljy (palmu, rapsi), jauheliha 7,3% (sian- ja naudaliha), riisi, KANANMUNA, suola, mausteet (mustapippuri, sipuli, maustepippuri, valkosipuli, korianteri, paprika, valkopippuri), korppujauho (VEHNÄ), herneproteiini, jodioitu suola, perunajauho ja -kuitu, rypälesokeri, karamellisoitu sokeri, aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia, soijaa. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.

Ominaisuudet:

laktoositon

Leivottu Suomessa

Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1753 kJ / 422 kcal
Rasvaa 30 g
josta tyydyttyneitä 12 g
Hiilihydraatteja 30 g
josta sokereita 0,2 g
Ravintokuitua 2,4 g
Proteiinia 6,7 g
Suolaa 1,2 g
Laktoosia 0 g

Ota yhteyttä:

Kuluttajapalvelu, Leivonnaispakasteet

0800 166122

Puhelinpalveluaikamme on tiistaista perjantaihin klo 9-11.